voor een bijzondere grafmonument of urn, wanneer u het anders wilt

Urnen en urnen voor thuis
Na het overlijden van een goede vriendin maakte ik in opdracht van haar partner een urntje om wat de as in te kunnen doen om daarbij thuis te kunnen herdenken. Alle mensen die het kunstwerk zagen waren enthousiast en dat maakte dat ik al snel voor meer vrienden en familieleden urnen maakte. Zo werd een serie thuisurnen geboren en sindsdien heb ik er een aantal in opdracht gemaakt en een aantal zomaar omdat ze gemaakt 'moesten' worden.
Ik besloot een speciale huisurnen-site te bouwen, die zich sinds januari 2011 op het internet bevindt met het webadres www.huisurnen.nl.. Deze natuurstenen urnen met kleine details van zilver/goud, parels of halfedelstenen zijn te koop. Mocht u geinteresseerd bel of mail.
Onderaan deze pagina de telefoonnummers en het email adres. Ook maakte ik een foto/filmpje dat op Youtube staat. Dit is een link naar dat filmpje. En tot slot werd een artikel over mij en mijn urnen geschreven door de publicist Frans M. Hoynck van Papendrecht dat verscheen in het blad 'De Zandloper', een uitgave van de Collectieve Uitvaart Vereniging de Volharding (klik op deze tekst voor het artikel).

grafmonumenten en gedenkbeelden door Marianne van den Heuvel | M. v. B.Bastiaansestraat 17 | 1053 RS Amsterdam | tel. 0206221844 - 0655953551 | info@grafmonumenten-gedenkbeelden.nl

Grafmonumenten-Gedenkbeelden.nl

_______________________________________________________________________________